Første spadestik Liseborg Bakke etape III og åbent hus i etape II, torsdag den 14.  april 2016 kl. 14.30

 

Som direktør for Boligselskabet VIBORG vil jeg allerførst sige hjertelig velkommen til alle! Det er dejligt, at så mange har lyst til at følge byggeriets udvikling her på  Liseborg Bakke. Ikke mindst er det dejligt at se mange nuværende og fremtidige beboere her på ”Bakken” samt nogle af naboerne. Det er også dejligt at solen skinner – I kan tro, at vi har fulgt vejrudsigten de seneste dage.

 

Vi har valgt at holde 1. spadestik til etape III i dag – og samtidigt holde åbent hus i etape II, hvor der er indflytning 13. maj 2016. 2 af vores dygtige medarbejdere Lene og Ulla står klar i køkkenet i Liseborg Bakke 56 med udlejningsmaterialet for etape III.

 

Det som betyder rigtig meget i dag, når man skal vælge bolig er beliggenheden. Lige fra første gang, jeg så denne grund, har jeg syntes, at beliggenheden og udsigten er helt fantastisk – det håber og tror jeg I, er enige med mig i.

Men også boligerne er rigtig dejlige. De er opført i gode materialer og de har en supergod indretning. De gode materialer lønner sig også på sigt – og indretningen gør, at boligerne er velegnede for mange familietyper. Det ser vi også ved de første beboere, som er flyttet ind i etape I, og de beboere, som flytter ind i etape II d. 13. maj.

 

Vi har netop startet udlejningen af de sidste 16 boliger i etape III. De er færdige om et år. Der er mange på venteliste, og for at få boligerne tilpasset den enkelte beboers smag og ønsker, har vi igangsat udlejningen i starten af april.

 

Der er fokus på et lavt energiforbrug, og solcellerne supplerer den enkelte husholdning – udover at boligerne opfylder dagens energikrav. 

Liseborg Bakke er et godt eksempel på et topmoderne attraktivt boligområde, som vi i Boligselskabet VIBORG er rigtig glade for og stolte af. Tag derfor imod tilbuddet om at se etape II, som er næsten færdig – besøg  nr. 56 og få udlejningsmaterialet for etape III. 

 

Jeg vil nu tage 1. spadestik til de sidste 16 boliger i etape III. – Og jeg vil gerne bede Dianna, vores søde og dygtige projektleder om at hjælpe til.

 

Direktør, Grethe Hassing

Billeder fra Liseborg Bakke d. 14. april 2016